Nieuws

Datum evenement: 11-11-2022 15:00 - 16:00 Exporteren evenement
Nature Talks: ontdek de planten en dieren van Nederland
Admin

Nature Talks: ontdek de planten en dieren van Nederland

Nederlanders trekken er steeds vaker op uit in de natuur. SoortenNL geeft je net die extra tips en kennis mee om die ervaring nog leuker te maken. Samen met partners organiseren we daarom Nature Talks; een 13-delige reeks over de wondere wereld van de Nederlandse natuur.

Alle soorten tellen mee
Vanaf 11 november krijg je elke vrijdagmiddag een uur lang online les over paddenstoelen, dag- en nachtvlinders of insecten in en om het huis. Maar ook zoogdieren, planten, bomen, vogels en bijen.  Of wat dacht je van reptielen, amfibieën, (korst)mossen, zoetwaterdieren en dieren en wieren van de zee.  Je leert niet alleen meer over planten en dieren, maar ook waar je ze in Nederland kunt vinden en zelfs hoe je er onderzoek naar kunt doen.

Natuurexperts aan het woord
Bekende natuurexperts zoals Camilla Dreef, Aglaia Bouma en Mick Vos zijn erg enthousiast over de Nature Talks en verzorgen er zelf ook één. Na een korte persoonlijke inleiding nemen ze je mee langs alle mooie en opvallende dingen die je ook zelf in de Nederlandse natuur kan ontdekken. Na de inleiding is er gelegenheid tot vragen stellen, ervaringen uitwisselen en kun je jouw opgedane kennis testen via een quiz. Als afsluiter krijg je een weekendtip waarmee je er zelf op uit kan. Na elke les ontvang je een nieuwsbrief met de belangrijkste bronnen, links en praktische tips nog eens samengevat.

De kosten zijn €60 euro voor de hele serie (13 afleveringen), of €75 voor de serie incl. het Basisboek Veldbiologie (https://knnvuitgeverij.nl/artikel/basisboek-veldbiologie.html) t.w.v. €27,95).

Aanmelden Nature Talks

Printen
2512
Back To Top